Prima pagina > Sustinatori > Valeria Gagealov si Andrei Magheru

Valeria Gagealov si Andrei Magheru

Ii cunoastem pe Mihaela si Mircea Geoana de 20 de ani. Ne place sa ii vedem impreuna;  formeaza un cuplu frumos si puternic pentru ca se sustin reciproc in ceea ce fac.

Il apreciem pe Mircea Geoana pentru ca a stiut sa valorizeze educatia pe care a primit-o si a reusit sa isi cladeasca un drum in viata bazat pe seriozitate si profesionalism. De aceste calitati are nevoie viitorul presedinte al Romaniei. De aceea il sustinem pe Mircea Geoana si ne dorim sa fie presedintele Romaniei incepand din decembrie.

Valeria Gagealov, actrita si Andrei Magheru, ambasador

Guy Verhofstadt, Presedintele Grupului ALDEGeórgios Papandréou, Prim ministrul GrecieiPoul Nyrup Rasmussen, Presedintele PESSergiu NicolaescuFlorin Chilian Luminita AnghelIuliana Ciugulea, actritaDumitru HaradauMircea LucescuDorel VisanDana Safta, medic Maria DragomiroiuCharles FrankEleanor Sebastian, publisher Time Out Mirela si Cornel FugaruDaniel PopentDr. Iulian Badea, medic Gabriel CotabitaPetru CocirteuOana RomanAlexandru Abagiu, make up artistGheorghe TurdaAndrei DubanAdrian Miron, medicAlexandra Nechita John Rakolta, Consulul Onorific al Romaniei in MichiganFlorina Cercel, actritaCostel Constantin, actorGeorge Motoi, actorAlexandra DinuDaniela VladescuOvidiu Lipan TandaricaIonut DolanescuIonela Prodan
 
Galerie foto

 
Mircea Geoana in retele sociale Facebook Twitter You Tube LinkedIn